Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bo
Bo
<p>Bo' is kartonboekje uit de serie 'Gonnie en vriendjes' voor peuters over... Bo! Bo is een gansje dat de hele dag door aan het eten is. Ze lust alles - van... »
 
 
 
 
 

Teun
Teun
Dit is Teun! Teun is een klein, bruin gansje. Het liefst speelt hij de hele dag. Hij heeft geen tijd voor iets anders, en al helemaal niet voor een middagsla... »
 
 
 
 
 

Teun en Otto
Teun en Otto
<p>Dit kartonboekje van Oliver Dunrea gaat over van Gonnies vriendjes, Teun. Teun neemt zijn lievelingsknuffel Otto overal mee naartoe. Maar op een dag laat ... »
 
 
 
 
 

Gonnie
Gonnie
Tien jaar geleden zette dit schattige gansje voor het eerst voet op onze bodem. Sindsdien is zij niet meer weg te denken uit kinderboekenland en is de ganzen... »
 
 
 
 
 

Gossie & Friends
Gossie & Friends
Big lift-the-flaps and bright illustrations enhance this charming tale about a group of four goslings--Gossie, Gertie, BooBoo, and Peedie--who have their own... »
 
 
 
 
 

Raf en Rosie
Raf en Rosie
Raf en Rosie zijn twee leuke, lieve en eigenzinnige nieuwe vriendjes van Gonnie en Gijsje. Een fris en schattig duo dat dol is op buiten spelen en zwemmen in... »
 
 
 
 
 

Gossie Plays Hide and Seek
Gossie Plays Hide and Seek
A Flap, Tab, Sniff, and Squeak Hide-and-Seek! »
 
 
 
 
 

Houten display Gonnie en vriendjes (19 ex.)
Houten display Gonnie en vriendjes (19 ex.)
Prachtige houten display gevuld met:<br/>- 4 x Gonnie & Vriendjes - Zoek en vind<br/>- 4 x Gonnie<br/>- 4 x Gonnie en Gijsje<br/>- 4 x Gonnie & vriendjes<br/... »
 
 
 
 
 

Gonnie
Gonnie
Een supergrappig peuterboekje met verhaaltjes die heel dicht bij de beleving van peuters staan.<br/><br/>Maar ook voor ouders valt er veel te lachen met deze... »
 
 
 
 
 

Gonnie en Gijsje...en Ollie natuurlijk!
Gonnie en Gijsje...en Ollie natuurlijk!
<p>Het prentenboek 'Gonnie en Gijsje... en Ollie natuurlijk!' is de perfecte introductie tot de populaire Gonnie-serie, voor kinderen vanaf 2 jaar.

De eerst... »