Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het enigma van 8
Het enigma van 8
Een seriemoordenaar doodt op brutale wijze zijn slachtoffers. Telkens laat hij een handtekening achter, het cijfer 8, met een vlijmscherp mes in hun huid gek... »
 
 
 
 
 

Gevangen
Gevangen
Wat gebeurde er met Marie-Rose in de gevangenis?Exclusief verhaal, nooit getoond op televisie!Nadat Marie-Rose is ontmaskerd door Lars als dader van de steek... »
 
 
 
 
 

De tijdsring
De tijdsring
De grootmoeder van Boe verhuist naar Fantomalia. Voor haar vertrek geeft ze aan Boe een heel speciale ring. Via deze ring kan Boe met haar praten. Maar dan o... »
 
 
 
 
 

Spookvoetballer
Spookvoetballer
Boe is een hevige supporter van FMC Grissel, de monstervoetbalploegvan hun dorp Grissel. Voor het eerst in haar bestaan speelt declub de bekerfinale van de S... »
 
 
 
 
 

Junior monsterboek
Junior monsterboek
9 gloednieuwe, enge monsterverhalen!9 griezelauteurs sleuren jou naar de hel... met wat geluk zal je sterven... met wat tegenslag blijf je voor eeuwig brande... »
 
 
 
 
 

Groene klauwen
Groene klauwen
Cato is een bijzonder meisje: ze kan zichzelf in een kat veranderen en ze kan met dieren praten. Wanneer er olie wordt geloosd in de gracht in het bos, gaat ... »
 
 
 
 
 

Middernacht - Schaduwhotel
Middernacht - Schaduwhotel
Sommige verhalen zijn zo griezelig, zo verontrustend, dat je er een raar gevoel van in je buik krijgt. Alsof een monsterlijke spin met harige poten vol haakj... »
 
 
 
 
 

Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon en de schat van Ani Mala
Don Kameleon. 'Ik begon door het zand te sloffen. Vanzelf werd ik een... zandloper. De... »
 
 
 
 
 

Familie 5: Mijn leven
Familie 5: Mijn leven
<P>Wanneer Zjef de biografie van Rudi onder ogen krijgt, struikelt hij met beide voeten over verschillende passages en wil hij de uitgave koste wat het kost ... »