Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Housekeeping Vs. the Dirt
Housekeeping Vs. the Dirt
Fourteen Months Of Massively Witty Adventures In Reading Chronicled By The National Book Critics Circle Finalist For Criticism »
 
 
 
 
 

About a boy
About a boy
In dit grappige en ontroerende verhaal van Nick Hornby staat een jongen met autistische trekjes centraal. Voeg daar aan toe een licht-hysterische, depressiev... »
 
 
 
 
 

Ballfieber
Ballfieber
Ballfieber - Die Geschichte eines Fans »
 
 
 
 
 

High fidelity
High fidelity
Rob Fleming is vijfendertig, verslaafd aan popmuziek en eigenaar van een slechtlopende platenzaak. Hij stort zich nog steeds van de ene relatie in de andere ... »
 
 
 
 
 

31 songs
31 songs
Nick Hornby writes about 31 songs - most of them loved, some of them once loved, all of them significant to him. Together with additional writings on music f... »
 
 
 
 
 

Da Capo Best Music Writing
Da Capo Best Music Writing
The Year's Finest Writing on Rock, Pop, Jazz, Country, and More »
 
 
 
 
 

Voetbalkoorts
Voetbalkoorts
NICK HORNBY (1957) is een zeer populair schrijver, zeker in Engeland. Wanneer zijn boeken verschijnen staan alle media er bij stil. Zijn werk gaat regelmatig... »
 
 
 
 
 

Vous descendez?
Vous descendez?
 »
 
 
 
 
 

Not A Star
Not A Star
2 ungekürzte englische Originaltexte »
 
 
 
 
 

About a boy
About a boy
Will Freeman is 36 en heeft niet de geringste behoefte aan kinderen. Hij is volmaakt gelukkig in zijn hippe appartement in Londen en geniet van zijn vrije ti... »