Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tellen en kleuren met Peppa Pig
Tellen en kleuren met Peppa Pig
Leer samen met Peppa en haar vriendjes alle kleuren kennen en tot 10 tellen! Tel mee met Peppa en ontdek de kleuren in dit mooie prentenboek vol vrolijke kle... »
 
 
 
 
 

Bedtijd! Peppa, tel je mee?
Bedtijd! Peppa, tel je mee?
<p>Het is al laat, maar Peppa en George zijn nog niet moe. Gelukkig weten oma en opa Big wel een manier om de biggetjes in bed te krijgen. Het is tijd voor P... »
 
 
 
 
 

De oude stoel van Papa Big
De oude stoel van Papa Big
Het dak van de school lekt. Mevrouw Gazelle besluit een rommelmarkt te organiseren om geld in te zamelen. Alle kinderen wordt gevraagd oude spulletjes te ver... »
 
 
 
 
 

Het verhaal van Prins George
Het verhaal van Prins George
Peppa en George moeten nu echt naar bed, vindt Mama Big. Ze wil nog wel een verhaaltje voorlezen. Het wordt een geweldig verhaal, over dappere prins George, ... »
 
 
 
 
 

Peppa dokters en verplegers
Peppa dokters en verplegers
<p>'Peppa Pig - Dokters en verplegers' is een mooi prentenboek voor het goede doel. Van elk exemplaar dat verkocht wordt, gaat er € 1 naar Artsen zonder Gr... »
 
 
 
 
 

Peppa's kleurboek
Peppa's kleurboek
<p>In 'Peppa's kleurboek' maak je op een vrolijke wijze kennis met Peppa en haar vriendjes tijdens hun avonturen. De illustraties zijn heel herkenbaar voor p... »
 
 
 
 
 

Peppa gaat op vakantie
Peppa gaat op vakantie
Peppa gaat met haar familie op vakantie. Ze gaan met het vliegtuig naar Italië. Wat is vakantie leuk! Vierkant prentenboek met kleurrijke illustraties gebas... »
 
 
 
 
 

Naar de dierentuin
Naar de dierentuin
Mevrouw Gazelle neemt Peppa en haar vriendjes mee naar de dierentuin! Kijk onder de flappen en zoek de dieren. Is iedereen klaar voor het eten?! »
 
 
 
 
 

Hoera Peppa
Hoera Peppa
<p>'Hoera Peppa!' is een vrolijk verjaardagsprentenboek voor kinderen vanaf 2 jaar. Perfect om voor te lezen aan jarige peuters!

Peppa is jarig en geeft een... »
 
 
 
 
 

Slaap lekker Peppa
Slaap lekker Peppa
<p>'Slaap lekker, Peppa' is een lief prentenboek voor het slapengaan. Perfect om tijdens het avondritueel voor te lezen aan kinderen vanaf 2 jaar.

Peppa en... »