Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Luxe gerezen degen
Luxe gerezen degen
Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
 
 
 
 
 

Zanddegen
Zanddegen
Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
 
 
 
 
 

Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood
Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.

Dit werkboek be... »
 
 
 
 
 

Bakkerij de Toekomst
Bakkerij de Toekomst
Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één g... »
 
 
 
 
 

Broodbakkersproducten
Broodbakkersproducten
Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en andere gistdeegproducten ... »
 
 
 
 
 

Chocolade
Chocolade
Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
 
 
 
 
 

Werkboek chocolade & bonbons
Werkboek chocolade & bonbons
Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.

Dit werkboek be... »
 
 
 
 
 

Backerij de Soete Suickerbol
Backerij de Soete Suickerbol
Periodeboek 'De Soete Suickerbol' is het 1ste boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschil... »
 
 
 
 
 

Banketbakkersproducten
Banketbakkersproducten
Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen v... »