Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Luxe gerezen degen Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Zanddegen Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Gistdeeg ongevuld & gevuld grootbrood Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Bakkerij de Toekomst Periodeboek "Bakkerij De Toekomst" is speciaal ontwikkeld voor de opleiding assistent bakker. Samen met het opdrachtenboek Assistent bakker vormt het één g... »
Broodbakkersproducten Versgebakken broodjes verspreiden een heerlijke, onweerstaanbare geur, maar hoe begin je eraan? Wat zijn de basisregels om brood en andere gistdeegproducten ... »
Chocolade Let op!<br/><br/>De serie opdrachtenboeken is alleen bestemd voor studenten die schooljaar 2014 - 2015 of daarvoor gestart zijn met hun opleiding voor de bak... »
Werkboek chocolade & bonbons Let op! Deze nieuwe serie werkboeken is bestemd voor studenten die vanaf schooljaar 2015 - 2016 starten met hun opleiding voor de bakkerij.
Backerij de Soete Suickerbol Periodeboek 'De Soete Suickerbol' is het 1ste boek uit een serie van 6 periodeboeken voor de bakkerijopleidingen. Dit periodeboek vormt samen met de verschil... »
Banketbakkersproducten Hoe maak ik zoute en/of kaaskoekjes? Hoe maak ik eenvoudige chocoladeproducten en/of hoe luxe bonbons? Dit boek geeft de samenstelling en bereidingswijzen v... »