Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Missie in Lelijkland
Missie in Lelijkland
 »
 
 
 
 
 

Betoverend
Betoverend
Tom en Sofie hebben een heks en tovenaar als nieuwe buren gekregen. Er gebeuren nu allerlei opwindende dingen in de straat. Vanaf ca. 8 jaar. »
 
 
 
 
 

Chanelle's geheim
Chanelle's geheim
Op een ochtend komt de schatrijke Chanelle in de bus superhunk Thomas tegen. Ze is meteen in love! Maar als ze hoort dat Thomas uit een arm gezin komt, houdt... »
 
 
 
 
 

Tanja's song
Tanja's song
Hoe overleeft ze die brugklas vol kakkers? Tanja heeft geen idee. Ze ergert zich wezenloos aan Olivier de Klier. Maar de anderen zijn anders dan ze dacht; be... »
 
 
 
 
 

De vlugge vlogger
De vlugge vlogger
Het leek nog wel zo leuk: youtuber en TikTokker Yosh kwam naar Biesland. Yosh! Luna en Lotte zijn superfan! Dus ja, zij wilden ernaartoe! Maar vanaf het begi... »
 
 
 
 
 

Tina Topper
Tina Topper
 »
 
 
 
 
 

Liedjes van de musical!
Liedjes van de musical!
De 12 vrolijke liedjes uit de musical <i>Plaza Patatta</i>: Een fantastische verjaardag. Live gezongen tijdens de voorstelling.

<b>Cast</b>
L... »
 
 
 
 
 

De vette voetbalwedstrijd
De vette voetbalwedstrijd
Het is feest in Plaza Patatta, en alle kinderen mogen komen! Er is een reuzenrad, een octopus en een achtbaan. OBS De pionier is ook naar het feest gekomen.W... »
 
 
 
 
 

De verdwenen jongen
De verdwenen jongen
Plaza Patatta is: lezen, muziek, knutselen en koken. Voor iedereen die smult van een spannend verhaal!In De verdwenen jongen heeft het restaurant een vreemde... »
 
 
 
 
 

Zo maak je een kinderboek
Zo maak je een kinderboek
Schrijven voor kinderen is het leukste wat er is. Hoe zorg je ervoor dat het een boek wordt waar jonge lezers plezier aan beleven? Denk aan het juiste person... »