Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tina Topper
Tina Topper
 »
 
 
 
 
 

De vlugge vlogger
De vlugge vlogger
Een agent komt Luna en Lotte ondervragen. Ze hebben duidelijk iets verkeerd gedaan... Het leek nog wel zo leuk: youtuber en TikTokker Yosh kwam naar Biesland... »
 
 
 
 
 

De zwarte snuffelaar
De zwarte snuffelaar
Het is feest in Plaza Patatta, en alle kinderen mogen komen! Er is een reuzenrad, een ponybaan en een schiettent.Het nichtje van Luna en Lotte komt ook: Elin... »
 
 
 
 
 

Groep 4 Serie 4
Groep 4 Serie 4
Het liefst peutert GertJan in zijn neus. Daarom vindt iedereen hem vies. Vooral Ingeborg vindt hem smerig. Daar baalt GertJan van. Want hij vindt haar juist ... »
 
 
 
 
 

Spanning in Amerika
Spanning in Amerika
Een superspannend boek! Zeer geschikt voor de lezers van Plaza Patatta, want dit boek is de vroege voorloper van de geliefde serie. Sabine en Jasper mogen op... »
 
 
 
 
 

Chatgrlz Party!
Chatgrlz Party!
Alle feesten zijn anders nu Isa op de middelbare school zit. Tegenwoordig viert ze zónder haar ouders maar mét vriendinnen haar feestjes. Zoals Koninginned... »
 
 
 
 
 

Dik, druk en dronken
Dik, druk en dronken
Na een leven vol zorg vindt een vrouw zich terug: dik, druk en dronken...

Inhoud:Hoofdpersoon Janine was in haar leven druk met eerst de sportcarrière van ... »
 
 
 
 
 

Chanelle's verrassing
Chanelle's verrassing
Eigenlijk gaat de verkering tussen Chanelle en Thomas heel goed. Hij is lief en grappig, en hij zoent fantastisch! Het is alleen... dat hij zo arm is en Chan... »