Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jeugdbijbel
Jeugdbijbel
De Jeugdbijbel is een verrassende uitgave, met 72 verhalen, verteld vanuit telkens een andere hoofdpersoon. Deze hoofdpersoon is vaak een bijbelse persoon, e... »
 
 
 
 
 

Lava
Lava
<p>Prinses Lava wordt volgende week dertien. Tijd om de reis te maken naar het land dat haar koninkrijk zal worden: met een hond die haar de weg wijst, een j... »
 
 
 
 
 

Zo schrijf je een kinderboek
Zo schrijf je een kinderboek
Droom jij van een carrière als kinderboekenschrijver? Lees dan Zo schrijf je een kinderboek van bekroond auteur en schrijfcoach Mireille Geus. In 20 stappen... »
 
 
 
 
 

Te klein
Te klein
<p>Olifantje krijgt een doos met boeken. Ze zijn allemaal saai, op één boek na. Laat dat nou net het boek zijn waarvan haar moeder vindt dat Olifantje daar... »
 
 
 
 
 

Liefdeswerk
Liefdeswerk
‘Mireille Geus weet precies wat ze wanneer moet vertellen.’– Trouw‘Anna van Praag schrijft scherp en pijnlijk, maar toch op een elegante manier troos... »
 
 
 
 
 

Koningskinderen
Koningskinderen
BoekieBoekie is op pad met bekende boekenhelden. Lees de onbekende avonturen van Twee Koningskinderen en kom zo ook meer te weten over 200 jaar Koninkrijk de... »
 
 
 
 
 

Talent gesucht
Talent gesucht
Talent gesucht »
 
 
 
 
 

Het geheim van de stilte
Het geheim van de stilte
Mika is met haar ouders op vakantie, maar die maken alleen maar ruzie! Mika besluit mee te doen aan een wedstrijd paalzitten om haar ouders te dwingen eindel... »
 
 
 
 
 

De andere weg
De andere weg
Het is 1573. Een barre tijd om je hoofd boven water te houden, zeker voor een weduwe met drie kinderen. Nelleken is het oudste kind in het gezin en doet er a... »
 
 
 
 
 

Big
Big
Lizzy is niet als andere kinderen. Ze kan er niet tegen als er iemand haar hoofd aanraakt, de troep in haar kamer moet altijd op dezelfde manier blijven ligg... »