Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Joe en ik
Joe en ik
Het is de laatste magistrale zet van Joe, als hij weet dat hij niet lang meer te leven heeft: met zijn zoon Woelie op reis gaan. Om elkaar te leren kennen. O... »
 
 
 
 
 

101 schrijftips van je schrijfcoach
101 schrijftips van je schrijfcoach
Iedereen schrijft dagelijks. E-mails, sms-jes, rapporten, notulen, verhalen, gedichten, boeken: non-fictie of fictie. Mireille Geus, uw schrijfcoach en winna... »
 
 
 
 
 

Dans!
Dans!
Hoe moet je als dochter van een beroemde danser je eigen dromen waarmaken?Maxime heeft de beste vader van de wereld. Hij komt uit Rusland en reist de wereld ... »
 
 
 
 
 

Weg bij de heks!
Weg bij de heks!
De houthakker en zijn vrouw zijn heel arm. Ze hebben niet genoeg te eten. Daarom laten ze hun kinderen achter in het bos. Daar staan Hans en Grietje dan. Hee... »
 
 
 
 
 

Madame Jeanette
Madame Jeanette
 »
 
 
 
 
 

Wolf
Wolf
Wolf »
 
 
 
 
 

De geheime opdracht
De geheime opdracht
De geheime opdrachtOp camping 'De Olmen' is het altijd gezellig in de zomer.Lekker zwemmen, skeeleren, kletsen. Of meedoen aan de spannende speurtocht. Maar ... »
 
 
 
 
 

Mijn dagen met Niets
Mijn dagen met Niets
Elshontely verveelt zich verschrikkelijk. Ze zit thuis met haar moeder. Achthoog. In een flat die zo klein is dat ze zelf in het berghok slaapt. Het is best ... »
 
 
 
 
 

De andere weg
De andere weg
Het is 1573. Een barre tijd om je hoofd boven water te houden, zeker voor een weduwe met drie kinderen. Nelleken is het oudste kind in het gezin en doet er a... »