Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Levend denken
Levend denken
Levend denkenMieke MosmullerIn het begin van het Johannes-Evangelie wordt gesproken over het Woord, de Logos. Uit ons woordgebruik (logisch, psychologie, log... »
 
 
 
 
 

Persephone - Natura
Persephone - Natura
Persephone is het wezen dat als dochter van Demeter (Moeder Aarde) hetzintuiglijke kleed van de aarde weeft. Doordat zij de gemalin van Hades wordtdreigt de ... »
 
 
 
 
 

De levende Rudolf Steiner
De levende Rudolf Steiner
De levendeRudolf SteinerEen ApologieAls Rudolf Steiner slechts een denker was geweest, dan hadden zijngedachten en ideeën met een intellectueel denken bekri... »
 
 
 
 
 

Meditation
Meditation
Meditation »
 
 
 
 
 

Zoek het licht dat opgaat in het Westen
Zoek het licht dat opgaat in het Westen
Angst, twijfel, onzekerheid, eenzaamheid, dood.....Dit zijn in ieder mensenleven gebeurtenissen, waaraan op geen enkele wijze te ontkomen is, en waarbij geen... »
 
 
 
 
 

De man in het Vondelpark
De man in het Vondelpark
....Max zei peinzend:
'Ik krijg in mijn studie eigenlijk maar weinig antwoorden op al mijn vragen. Ik weet nog steeds niet wat windkracht is, of waarom de ma... »
 
 
 
 
 

Tedere Vertroosting
Tedere Vertroosting
Zoals onze fysieke lichamen een kiem van het opstandingslichaam in zich dragen, zo dragen sindsdien onze etherlichamen een vonk Liefde in zich. De Liefde nu ... »
 
 
 
 
 

Chartres
Chartres
Begin 2011 heb ik een aantal voordrachten gehouden over de gothische kathedraal als beeld, als gestalte, als bouwwerk van het hart in een 'omstulping'. Een a... »