Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Kwaad bloed
Kwaad bloed
Silva is de Kurt Wallander van Zuid-Amerika BOOKLIST

De helikopter begon opeens hevig te schudden, als een kadaver dat door een jakhals bij de keel werd ge... »
 
 
 
 
 

Hoor je het ook eens van een ander
Hoor je het ook eens van een ander
Merho viert feest. Op 24 oktober 2018 blaast de geestelijke vader van de Kiekeboes zeventig kaarsjes uit. Dat wordt onder meer gevierd met een heel bijzonder... »
 
 
 
 
 

Grof wild
Grof wild
<p><em>Toen ik Aspe's </em>Grof Wild<em> las, dacht ik meteen: verdorie, dat heeft de structuur van een Kiekeboe</em>.
<em>Ik wist niet dat Merho zo dic... »
 
 
 
 
 

De wereld rond met de Kiekeboes
De wereld rond met de Kiekeboes
Naar ondertussen goede jaarlijkse gewoonte verschijnt een dubbelalbum van de Kiekeboes. De wereld rond met de Kiekeboes bevat naast een reisdossier ook de al... »
 
 
 
 
 

Alibaberg
Alibaberg
Krokusvakantie. Fanny, Tomboy en Alanis genieten van een skivakantie terwijl Konstantinopel zich ergert aan het nietsdoen. Tot hij het vermoeden krijgt dat N... »
 
 
 
 
 

Havana Gilla
Havana Gilla
Kiekeboe krijgt van zijn baas Firmin Van de Kasseien een vreemde opdracht. Hij moet in de Cubaanse hoofdstad Havana een kistje HavanaGilla sigaren ophalen. C... »
 
 
 
 
 

De Wereld rond met Kiekeboe
De Wereld rond met Kiekeboe
Tekenaar Merho gunt ons opnieuw een blik in zijn reisdagboek. We volgen hem naar Marokko in De fez van Fes en naar Jordanië in De potloodmummie. »
 
 
 
 
 

Tot op de bodem
Tot op de bodem
Jens maakt een reisreportage over Mexico en nodigt de Kiekeboes uit om hem te vergezellen. Op de haciënda van Frida Kihlo ontdekken ze echter dat deze gehaa... »
 
 
 
 
 

Ass
Ass
 »
 
 
 
 
 

De getatoeëerde mossel
De getatoeëerde mossel
Charlotte en Fernand Goegebuer worden opgenomen in de sekte van Mister Sun. Via computerfraude komt de sekteleider, de Getatoeëerde Mossel, aan de macht. In... »