Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Haat
Haat
De zestienjarige Nikki wordt wakker in een park. Ze zit onder het bloed en in haar handen houdt ze een mes. Iets verderop ligt een ander meisje. Zwaargewond ... »
 
 
 
 
 

Kansloos
Kansloos
Zes jongeren krijgen in hun vakantiehuis een bericht. De anonieme afzender waarschuwt dat ze binnen moeten blijven om te overleven. <em>Ga nooit naar buiten,... »
 
 
 
 
 

Pijn
Pijn
<i>Pijn</i> is een bekroonde jeugdthriller van zesvoudig Prijs van de Jonge Jury-winnares Mel Wallis de Vries.

Op een prachtige, warme nazomeravond wordt he... »
 
 
 
 
 

Wreed
Wreed
<i>Wreed</i> is de nieuwe bestseller van Mel Wallis de Vries, de koningin van de Nederlandse jeugdthriller. Dit boek lees je op het puntje van je stoel!Wat a... »
 
 
 
 
 

Zwijg
Zwijg
<p>Wij zijn de meisjes die het hebben overleefd. Iedereen wil alles van ons weten. Alle gruwelijke details van die avond. Maar we zijn bang. Doodsbang dat wi... »
 
 
 
 
 

Klem
Klem
Op schoolreisje naar Vlieland! Alle ingrediĆ«nten voor een leuke trip zijn aanwezig. Maar dan gaat het vreselijk mis: een van de leerlingen wordt gewurgd in ... »
 
 
 
 
 

Vals, display 8 ex.
Vals, display 8 ex.
 »
 
 
 
 
 

Actiepakket Mel Wallis de Vries
Actiepakket Mel Wallis de Vries
Verblind<br/><br/>Max, Nina, Edith, Sjoerd, Maaike en Alexander zijn Amsterdamse scholieren die in de eindexamenklas zitten. Ze hebben welgestelde ouders, wo... »
 
 
 
 
 

Vals
Vals
 »