Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Deltas wondere sprookjesschat
Deltas wondere sprookjesschat
Dit prachtig geïllustreerde sprookjesboek van Deltas verzamelt de bekendste en de mooiste sprookjes aller tijden. De drie biggetjes, De wolf en de zeven gei... »
 
 
 
 
 

Amazing Grace
Amazing Grace
Amazing Grace »
 
 
 
 
 

Wegwezen
Wegwezen
Max is nu al een tijdje op het Internationale Internaat voor Bijzondere Kinderopvang, een soort geheime kostschool waar ouders hun kinderen naartoe kunnen br... »
 
 
 
 
 

Stad van maskers
Stad van maskers
<p>De doodzieke Lucien ontdekt dat hij een stravagante is, iemand die naar een andere wereld kan reizen. Hij gaat graag naar het prachtige zestiende-eeuwse B... »
 
 
 
 
 

Mythen en verhalen
Mythen en verhalen
over helden, koningen, monsters en nog veel meer »
 
 
 
 
 

Princess Grace
Princess Grace
The beloved heroine of Amazing Grace is back in her first new picture book inmore than a decade. Grace hopes to be selected as a princess in the town paradea... »
 
 
 
 
 

Troubadour
Troubadour
Zuid-Frankrijk, 13e eeuw. Kruisvaarders overspoelen moordend en plunderend het land. Bertran, een kathaar, riskeert zijn eigen leven om anderen voor de invas... »
 
 
 
 
 

Stories By Mary Hoffman
Stories By Mary Hoffman
Virtue'S Friend , Virtue'S Friend Again »
 
 
 
 
 

Stad van schepen
Stad van schepen
Isabel Evans heeft net een verrassende ontdekking gedaan: ze is een stravagante, iemand die tussen twee werelden kan reizen. Wanneer ze geconfronteerd wordt ... »