Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Schone schijn
Schone schijn
Laurie Moran is druk met het plannen van haar bruiloft en het zoeken naar een nieuw huis in New York. Er lijkt geen vuiltje aan de lucht, maar dan dient zich... »
 
 
 
 
 

Tweelingzusje ; Onder mijn huid
Tweelingzusje ; Onder mijn huid
Als op een avond de tweelingzusjes Kelly en Kathy verdwijnen is het enige spoor een brief waarin acht miljoen dollar losgeld wordt geëist. Na betaling wordt... »
 
 
 
 
 

De stiefvader
De stiefvader
Toen ze tien jaar oud was, schoot Liza Barton haar moeder dood. De rechtbank oordeelde dat het een ongeluk was. Maar haar gewelddadige stiefvader beweerde da... »
 
 
 
 
 

...Heeft een meisje weggehaald
...Heeft een meisje weggehaald
De vierjarige Laurie Kenyon wordt op klaarlichte dag ontvoerd. Pas na twee jaar wordt ze teruggevonden en keert Laurie terug bij haar familie.Ogenschijnlijk ... »
 
 
 
 
 

Tranen om mijn zusje
Tranen om mijn zusje
Vol spanning en mysterie - een boek met zo veel vaart dat je het meteen uit wil lezen!Na de dood van haar zus, de beroemde actrice Leila LaSalle, zoekt Eliza... »
 
 
 
 
 

Moederdag pakket
Moederdag pakket
 »
 
 
 
 
 

Een tweede kans
Een tweede kans
Met Laurie Morans televisiecarrière gaat het goed: haar show is een hit. Maar haar break-up met collega Alex Buckley heeft ervoor gezorgd dat ze nu met Ryan... »
 
 
 
 
 

Waar zijn de kinderen?
Waar zijn de kinderen?
De dag van haar tweeëndertigste verjaardag is voor Nancy Elredge geen reden tot feest. Zeven jaar daarvoor verdwenen op exact deze datum haar twee kinderen.... »