Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verboden te vliegen
Verboden te vliegen
<i>Elke dag zorgt Fietje samen met haar broer voor de duiven in het duivenhok. ‘Dan wennen de duiven aan jou, voor als ik er een keer niet ben,’ heeft Ma... »
 
 
 
 
 

Mechteld op wolvenjacht
Mechteld op wolvenjacht
Mechteld is het zusje van Berend, en dus de dochter van een echte ridder. Ze is al bijna acht jaar, en moet dus uit huis, net als andere ridderdochters. Ze g... »
 
 
 
 
 

Ze kwamen ons halen
Ze kwamen ons halen
<p><i>De schuifdeuren gaan met een ruk open. Een man schreeuwt: ‘Handen omhoog!’</i></p><p><a target="_blank">16 november 1944. Op een koude, donkere oor... »
 
 
 
 
 

1 groep 1/2
1 groep 1/2
 »
 
 
 
 
 

Keerzijde
Keerzijde
2013: Berber verhuist met haar moeder van Friesland naar Amsterdam. Ze heeft het idee dat alles om seks lijkt te draaien. De meiden uit haar klas vinden het ... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale
Mijn tweede Van Dale
* Gebaseerd op het succesvolle voorleeswoordenboek Mijn tweede Van Dale* Stimulans voor de ontwikkeling van de woordenschat* Vrolijke tekeningen in kleur* Ti... »
 
 
 
 
 

A
A
 »
 
 
 
 
 

Groep 4
Groep 4
In de dierentuin rijdt een jongen in een rolstoel. Hij ziet er wel een beetje gek uit. Hij heeft een groen trainingspak aan H kijk daar is die jonge alweer H... »
 
 
 
 
 

Mijn tweede Van Dale je lichaam
Mijn tweede Van Dale je lichaam
Dit e-book is geschikt voor een tablet en niet voor zwart-wit readers.Mijn tweede Van Dale je lichaam Speciaal voor jonge kinderen heeft Van Dale een reeks k... »