Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ziek
Ziek
Rosa ontdekt dat Joris haar bedriegt en ze verbreekt de relatie. Maar omdat ze in dezelfde psychiatrische kliniek werken, blijft ze hem tegenkomen. Dan gebeu... »
 
 
 
 
 

Spiegelbeeld
Spiegelbeeld
Tijdens een weekend op Terschelling krijgt zowel het leven van psychologe Wynona Post als dat van haar vriendin een onverwachte wending.WP vindt de liefde te... »
 
 
 
 
 

Vertrouw je mij? 6 ex.
Vertrouw je mij? 6 ex.
Vertrouw Je Mij? Display 6 Ex »
 
 
 
 
 

De donkere dagen
De donkere dagen
De donkere dagen voor kerst waren nooit eerder zo spannend.Spanning van Hollandse bodem. De auteurs van de Crime Compagnie hebben misdadig spannende verhalen... »
 
 
 
 
 

De stad en de dood
De stad en de dood
Algemene Begraafplaats Crooswijk, Rotterdam 1828-2000 »
 
 
 
 
 

Mist
Mist
MIST:Als je vrienden geen echte vrienden blijken te zijnAls Carlo in Utrecht op kamers gaat om medicijnen te gaan studeren, komt hij in een bijzonder student... »
 
 
 
 
 

Ex
Ex
Ook als Jet bruusk de straat op wordt gezet door haar vriend Olivier kan ze hem niet loslaten. Olivier, haar ideale hunk, kan niet stuk. Haar gedachten blijv... »
 
 
 
 
 

Verrassing!
Verrassing!
In Verrassing! Vrouwenthrillers staan twaalf korte spannende verhalen van bekende en minder bekende vrouwelijke thrillerauteurs: Judith Visser, Martine Kamph... »
 
 
 
 
 

Ziek
Ziek
Joris is ontrouw, ontdekt zijn vrouw Rosa, die net als hij in het psychiatrisch ziekenhuis werkt. Ze verlaat hem om een nieuw leven op te bouwen, maar blijkt... »
 
 
 
 
 

Vrij
Vrij
Jarenlang gaat Linde gebukt onder een huwelijk met een man die meer over haar verleden weet dan haar lief is. Eenmaal aan de wurggreep van haar eerste huweli... »