Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Jij kunt eigenlijk alles
Jij kunt eigenlijk alles
Deze bundel bevat drie verhalen die eerder in het NRC Handelsblad verschenen: <i>Het kongruwer</i>, <i>De ombrenger</i> en <i>De kwinkslagen</i>.
‘Wanneer... »
 
 
 
 
 

18
18
 »
 
 
 
 
 

Dit is het toppunt!
Dit is het toppunt!
`Dit is het toppunt! ` riep burgemeester Dickerdack, toen ik hem aansprak over zijn gebrek aan stedenschoon. Waar hij met die opmerking op sloeg, begrijp ik ... »
 
 
 
 
 

De Hopsa's
De Hopsa's
Een even actueel als sinister Bommel-verhaal over massatoerisme en economische uitbuiting, met een voorwoord van Urgenda-directeur Marjan Minnesma

Bij toeva... »
 
 
 
 
 

StripPuzzel Bommel - De bovenboazen
StripPuzzel Bommel - De bovenboazen
Bommeltekenaar Tim Artz maakte speciaal voor de tweetalige uitgave (Gronings/Nederlands) van Marten Toonders klassieke Bommelverhaal De Bovenbazen een cover.... »
 
 
 
 
 

Het einde van eindeloos
Het einde van eindeloos
‘Het leven van een heer is omringd door schoonheid en kunst in een smaakvolle omgeving. En toch ontbreekt er iets aan.’

‘Terugkijkend op mijn veelbewo... »
 
 
 
 
 

Op heterdaad betrapt
Op heterdaad betrapt
Dit verhaal uit de reeks <i>Alle verhalen van Olivier B. Bommel en Tom Poes </i> bevat de verhalen ‘Tom Poes en de grootgroeiers’, ‘Tom Poes en de de z... »
 
 
 
 
 

Diepe roerselen
Diepe roerselen
Deze bundel bevat twee verhalen die eerder in het NRC Handelsblad verschenen: <i>Het ontsollen</i> en <i>De antiloog</i>

'Het is ook altijd wat met die eh.... »