Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Thuis in de Tour
Thuis in de Tour
Over de Tour op vaderlandse bodemMart Smeets was - misschien wel als enige Nederlander - fysiek aanwezig bij alle Nederlandse openingsritten van de Tour de F... »
 
 
 
 
 

Nabeschouwing
Nabeschouwing
Samen zijn ze 150 jaar. Een mooi moment voor de grootste nabeschouwing van allemaal: die op hun eigen leven. Mart Smeets en Kees Jansma - twee iconen van de ... »
 
 
 
 
 

Verhaal halen
Verhaal halen
<p>Voor passief sport genietend Nederland is Mart Smeets een nationaal symbool. Als anchorman van Studio Sport liet Smeets helegeneraties opgroeien met het b... »
 
 
 
 
 

Sportzomerdagboek
Sportzomerdagboek
De sportzomer van 2008 begon voor Mart Smeets al eind april, toen hij in Maastricht alvast zijn eerste olympische filmpje met gouden-medaillewinnaar Hennie K... »
 
 
 
 
 

WerkPortfolio Beauty
WerkPortfolio Beauty
 »
 
 
 
 
 

Wuyts en Smeets
Wuyts en Smeets
Boeiende verhalen en scherpe opinies over 50 jaar toprenners in BelgiĆ« en NederlandCHRISTOPHE VANDEGOORGeen groter heren op wielerjournalistiek gebied dan M... »
 
 
 
 
 

In Amerika
In Amerika
Je houdt van het land of je haat het. Mart Smeets doet allebei. In Amerika is een bundeling van de beste columns die Smeets schreef over Amerika.

Van Bruce ... »
 
 
 
 
 

Het spel
Het spel
<p>Dwarsligger 651 is <em>Het spel</em> van Mart Smeets, een meeslepende roman over topsport, klassieke muziek en de liefde, waarin niets is wat het lijkt.</... »
 
 
 
 
 

Op koers
Op koers
Wie aan wielrennen denkt, denkt aan Mart Smeets. En omgekeerd. Naar alle uithoeken van de wereld is hij inmiddels gereisd, de wielersport achterna. Al vijfen... »