Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zelfdenkboek
Zelfdenkboek
<p>‘Zelf filosoferen en schrijven over de toekomst’ van Manon Duintjer en Marlies Visser is een prachtig vormgegeven en geïllustreerd werkboek voor jeze... »
 
 
 
 
 

Dagboek van de Maanprinses
Dagboek van de Maanprinses
De Maanprinses is een hele bijzondere prinses. Ze is dol op haar hondje Zilver. Haar mooie muiltjes zijn weg, help jij haar zoeken?
In dit lieve dagboekje ku... »
 
 
 
 
 

Promotie
Promotie
De serie Promotie Groen licht, ontwikkeld in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, maakt jongeren uit het praktijkonderwijs wegwijs in het verkeer. De s... »
 
 
 
 
 

12345678910 MIAUW!
12345678910 MIAUW!
Tellen kun je leren<br/><br/>Alle kinderen houden van dieren. Dus wat is er leuker dan leren tellen met poezen? Ze hebben <br/>Één staart, vier pootjes en ... »
 
 
 
 
 

De wonderdroom van de Zonneprinses
De wonderdroom van de Zonneprinses
<p>De Zonneprinses woont met haar circus en heel veel dieren bovenop een hoge berg. Daar leidt ze een heerlijk leven. Tot op een dag haar dromentas helemaal ... »
 
 
 
 
 

Het poppenhuis van Petronella Oortman
Het poppenhuis van Petronella Oortman
Benieuwd hoe het leven er in de Gouden Eeuw uitzag? Het zeventiende-eeuwse poppenhuis van Petronella Oortman (1656-1716) was een perfecte kopie van haar eige... »
 
 
 
 
 

Een bundel van mijn gedachten
Een bundel van mijn gedachten
In 'Een bundel van mijn gedachten' word je meegevoerd naar een wereld van verliefdheid, verdriet, de schoonheid van de natuur, de passie voor kunst en de lie... »