Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bloeddorst
Bloeddorst
Een geheim genootschap opereert al jaren in het diepste geheim in Nederland. Op geraffineerde wijze weet één van de leden de tienjarige Jack Klinkhamer te ... »
 
 
 
 
 

Dolers
Dolers
In een door zombies overspoelde wereld gaat Max op zoek naar een medicijn om de zombieficatie van zijn oudste dochter, Maud, terug te draaien. Van de ene op ... »
 
 
 
 
 

De wereld van de drie manen
De wereld van de drie manen
'Ooit kende Erea vier manen, ten tijde dat de Asen, de goden, onder de mensen en de magische wezens leefden. De eerste maan verscheen des middags aan de heme... »
 
 
 
 
 

Heimwee naar Heerlen
Heimwee naar Heerlen
Dichter, publicist, onderwijsvernieuwer, vertaler, germanofiel, flamingant, stille kracht en inspirator: allemaal etiketten die op Dautzenberg kunnen worden ... »
 
 
 
 
 

Kwade Geest
Kwade Geest
Wanneer de twintigjarige Pieter dodelijk verongelukt, besluit zijn beste vriend Jaap zijn geest op te roepen met een Ouijabord. Vrijwel onmiddellijk begint J... »
 
 
 
 
 

Legenden langs de kust
Legenden langs de kust
Bekende en minder bekende legenden uit Katwijk, Wassenaar en Noordwijk vinden hun weg in deze bundel. Acht auteurs van Nimisa Publishing House hebben ieder h... »
 
 
 
 
 

Martinus heite ich
Martinus heite ich
 »
 
 
 
 
 

Het Carillon
Het Carillon
"Het Carillon" is het tweede verhaal van de bekende "Christmas Books", geschreven door Charles Dickens. Hierin volgen we het leven van de teleurgestelde Trot... »
 
 
 
 
 

Gerechtigheid
Gerechtigheid
Een drinkende vader, een liefdeloze moeder, een verongelukt zusje en een vriend met losse handjes. Daisy Guldemondt heeft het niet makkelijk. Op haar 26ste h... »