Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mariëtte Middelbeek, pakket 3=2
Mariëtte Middelbeek, pakket 3=2
Bestaat uit 3 boeken:<br/>Lovalicious-ISBN 9789059778245<br/>Dior en dennenbomen ISBN 9789059778269,<br/>Twee is te veel - ISBN 9789059778283<br/> »
 
 
 
 
 

Julia
Julia
Het is 1839 en de achttienjarige Julia Bentinck van Thoringen heeft haar debuut gemaakt in het sociale leven van de adel. Dat betekent dat ze klaar is om te ... »
 
 
 
 
 

Strandwacht
Strandwacht
 »
 
 
 
 
 

Status OK
Status OK
Femke van Wetering studeert voor arts en heeft de ambitie om de beste... »
 
 
 
 
 

Het aanzien van Maxima 5 jaar prinses
Het aanzien van Maxima 5 jaar prinses
<p>In 1999 maakt M&#225;xima kennis met de Prins van Oranje en al spoedig zal het haar leven op zijn kop zetten. In de zomer duiken de eerste foto s van haar... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
 »
 
 
 
 
 

Revanche
Revanche
Lena en Robbert hebben het goed: een mooi huis, allebei een leuke baan en twee heerlijke kinderen. Aan dat geluk komt plotseling een einde als hun driejarige... »
 
 
 
 
 

Selfie
Selfie
Dolgelukkig is Britt (13) als ze eindelijk een iPhone krijgt. Ze maakt meteen een Instagram- en Snapchat-account aan, en als ze van haar ouders ook op Facebo... »
 
 
 
 
 

Ooggetuige
Ooggetuige
<br/>Iris, Maaike, Becky en Floor zijn al jarenlang vriendinnen. Alle vier hebben ze een eigen pony, en ze zien elkaar vooral op de manege. In de herfstvakan... »
 
 
 
 
 

Boyzzz
Boyzzz
Suzanne (14) - Suuz op internet - heeft een eigen blog: Boyzzz. Ze blogt fanatiek over jongens en hoe het gaat met haar pogingen om Mr. L. te veroveren. Niem... »