Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Pakket status O.K.
Pakket status O.K.
Femke van Wetering weet het zeker: arts worden is haar missie. Ze staat aan het begin van haar tweede jaar coschappen en vindt zichzelf al behoorlijk ervaren... »
 
 
 
 
 

Pakket Verhalen uit het kinderziekenhuis
Pakket Verhalen uit het kinderziekenhuis
Pakket met 5x Verhalen uit het kinderziekenhuis »
 
 
 
 
 

Flashback
Flashback
De vriendschap van Ilona, Sanne, Bregje en Anouk die op de middelbare school zo hecht was, is in de loop der jaren verwaterd. Maar als in de duinen bij Bloem... »
 
 
 
 
 

Pakket Crash
Pakket Crash
Pakket met 5 exemplaren Crash van Mariëtte Middelbeek »
 
 
 
 
 

De weg terug
De weg terug
Als professionele terugkeerorganisatie voert de Dienst Terugkeer en Vertrek (DT&V) het terugkeerbeleid uit. De DT&V regisseert het vertrek van vreemdelingen ... »
 
 
 
 
 

Verhalen uit de ambulance
Verhalen uit de ambulance
De Ambulancedienst is naast Brandweer en Politie de derde spoedeisende dienst in Nederland. Nergens ter wereld mag een verpleegkundige zo zelfstandig handele... »
 
 
 
 
 

Ooggetuige
Ooggetuige
Iris, Maaike, Becky en Floor zijn al jarenlang vriendinnen. Alle vier hebben ze een eigen pony, en ze zien elkaar vooral op de manege. In de herfstvakantie g... »
 
 
 
 
 

Moederhart
Moederhart
Het leven van de dertigjarige Anna komt op z'n kop te staan als ze hoort dat de mensen tegen wie ze al haar hele leven 'papa' en 'mama' zegt, niet haar werke... »
 
 
 
 
 

Strandwacht | Ooggetuige | Boyzzz
Strandwacht | Ooggetuige | Boyzzz
Strandwacht De tweeling Anne en Emma zijn met hun ouders op vakantie op een Zuid-Franse camping. Ze sluiten zich aan bij het animatieteam en doen mee met all... »