Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Mariëtte Middelbeek, pakket 3=2
Mariëtte Middelbeek, pakket 3=2
Bestaat uit 3 boeken:<br/>Lovalicious-ISBN 9789059778245<br/>Dior en dennenbomen ISBN 9789059778269,<br/>Twee is te veel - ISBN 9789059778283<br/> »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
 »
 
 
 
 
 

Verhalen van de brandweer
Verhalen van de brandweer
Het blussen van grote en kleine branden, assisteren bij ernstige ongevallen, redden van mensen en dieren in nood - dag en nacht staan 27.000 brandweermannen ... »
 
 
 
 
 

Crash
Crash
 »
 
 
 
 
 

Boyzz
Boyzz
 »
 
 
 
 
 

Gestrand
Gestrand
‘Een prachtig en ontroerend verhaal.’Een van de dingen waar Laura na haar scheiding het meest tegenop ziet, is om als single moeder op vakantie te gaan. ... »
 
 
 
 
 

Turbulentie
Turbulentie
Sara Doesburg leidt een behoorlijk glamour leven. Als stewardess vliegt ze de hele wereld over, waakt ze met harde hand over haar maat 36 en heeft ze de mann... »
 
 
 
 
 

Strandwacht
Strandwacht
Anne en Emma zijn met hun ouders op vakantie op een Zuid-Franse camping. Hoewel ze een tweeling zijn en qua uiterlijk erg op elkaar lijken, is dat vanbinnen ... »
 
 
 
 
 

Flashback
Flashback
De vriendschap van Ilona, Sanne, Bregje en Anouk die op de middelbare school zo hecht was, is in de loop der jaren verwaterd. Maar als in de duinen bij Bloem... »
 
 
 
 
 

Anna
Anna
Het is 1819. Anna, dochter van graaf en gravin van Thoringen, is als jongste van vier kinderen opgegroeid op het prachtige landgoed Vechtlust, dat al sinds j... »