Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Levana
Levana
Levana is een spin off van de Lunar Chronicles en vertelt het verhaal van koningin Levana. Je kunt dit deel het beste tussen Cress en Winter in lezen.Spiegel... »
 
 
 
 
 

Aartsrivaal
Aartsrivaal
Samen zouden ze de wereld kunnen redden. Maar ze zijn elkaars grootste nachtmerrie.

Het dubbelleven van Nova wordt steeds ingewikkelder. Als Insomnia hoort... »
 
 
 
 
 

De Lunar chronicles Scarlet
De Lunar chronicles Scarlet
Terwijl Cinder verwoed pogingen onderneemt om te ontsnappen uit de gevangenis, is aan de andere kant van de wereld, in Frankrijk, Scarlet Benoit op zoek naar... »
 
 
 
 
 

Vervloekt
Vervloekt
The Lunar Chronicles-auteur Marissa Meyer sluit met dit bloedstollende vervolg op 'Verguld' haar duologie over Repelsteeltje af.
Het is een chaos in het kast... »
 
 
 
 
 

Cinder
Cinder
In een futuristisch Nieuw-Beijing leven mensen en androïden door elkaar. Cinder, een getalenteerde monteur, is een cyborg en daardoor een tweederangsburger.... »
 
 
 
 
 

Alter Ego | Aartsrivaal | Apocalyps
Alter Ego | Aartsrivaal | Apocalyps
De complete Renegades-trilogie in één bundel!

Hij wil gerechtigheid, zij wil wraak.

De wereld zoals wij die kennen bestaat niet meer. Uit de ruïnes van ... »
 
 
 
 
 

De Lunar chronicles
De Lunar chronicles
De Franse Scarlet Benoit is op zoek naar haar verdwenen grootmoeder. Tijdens haar tocht ontdekt ze dat haar grootmoeder veel geheimen had. Wanneer ze Wolf, e... »
 
 
 
 
 

Cress
Cress
Cress is het superspannende derde deel van The Lunar Chronicles.<br/><br/>Cinder en kapitein Thorne zijn op de vlucht, samen met Scarlet en Wolf. Ze zullen e... »
 
 
 
 
 

Alle sterren
Alle sterren
Laat je betoveren door negen nieuwe verhalenHoe kwam Cinder in Nieuw Beijing terecht? Hoe werd Wolf een meedogenloze moordenaar? Waar komt Iko vandaan? Wanne... »