Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Cinder
Cinder
The Lunar Chronicles. »
 
 
 
 
 

Scarlet
Scarlet
Terwijl Cinder verwoed pogingen onderneemt om te ontsnappen uit de gevangenis, is aan de andere kant van de wereld, in Frankrijk, Scarlet Benoit op zoek naar... »
 
 
 
 
 

Apocalyps
Apocalyps
Het epische slot van de Rebellen-trilogie zit vol intrige en actie, tot de laatste, schokkende geheimen zijn onthuld.Nova en Adrian proberen hun identiteit n... »
 
 
 
 
 

Vervloekt
Vervloekt
The Lunar Chronicles-auteur Marissa Meyer sluit met dit bloedstollende vervolg op 'Verguld' haar duologie over Repelsteeltje af.
Het is een chaos in het kast... »
 
 
 
 
 

Cinder
Cinder
In een futuristisch Nieuw-Beijing leven mensen en androïden door elkaar. Cinder, een getalenteerde monteur, is een cyborg en daardoor een tweederangsburger.... »
 
 
 
 
 

Alle sterren
Alle sterren
Laat je betoveren door negen nieuwe verhalenHoe kwam Cinder in Nieuw Beijing terecht? Hoe werd Wolf een meedogenloze moordenaar? Waar komt Iko vandaan? Wanne... »
 
 
 
 
 

Aartsrivaal
Aartsrivaal
Samen zouden ze de wereld kunnen redden. Maar ze zijn elkaars grootste nachtmerrie.

Het dubbelleven van Nova wordt steeds ingewikkelder. Als Insomnia hoort... »
 
 
 
 
 

Cinder
Cinder
Mensen en androïden leven samen in de grauwe straten van Nieuw Peking. Een dodelijke plaag houdt lelijk huis onder de bevolking. Vanuit de ruimte kijken de ... »
 
 
 
 
 

Cinder
Cinder
 »
 
 
 
 
 

Harteloos
Harteloos
Een nieuw boek van sprookjeskoningin Marissa Meyer, auteur van The Lunar Chronicles. <br/><br/>Lang voordat ze de schrik van Wonderland was, was de Hartenkon... »