Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vogeleiland
Vogeleiland
<p>Wat is er gebeurd met Marianne? Op haar vijftiende liep ze van huis weg om nooit meer iets van zich te laten horen. Jaren later kampt haar zusje Nicole no... »
 
 
 
 
 

Stief
Stief
De vijftienjarige Kiki woont bij haar moeder, Sigrid. Haar ­ouders zijn twee jaar geleden gescheiden en haar vader heeft inmiddels een nieuwe vriendin en ee... »
 
 
 
 
 

Hulp in de huishouding set 10 stuks
Hulp in de huishouding set 10 stuks
Voordat we wisten dat de NSA alles van ons weet wisten sommigen van ons nog niet dat er nog iemand is die alles van ons weet: de werkster. Marion Pauw buitte... »
 
 
 
 
 

Tijgerlelie - special Vriendenloterij
Tijgerlelie - special Vriendenloterij
<p>Een vriendengroep is fantastisch. Tot die zich tegen je keert.</p><p>Vol enthousiasme vertrekt de half-Spaanse Lili met haar vijf huisgenoten naar de Pyre... »
 
 
 
 
 

Dwaze vrouwen
Dwaze vrouwen
 »
 
 
 
 
 

De experimenten
De experimenten
Vijftig jaar lang hebben ze elkaar niet gezien of gesproken. Maar nu is Alma ziek en dit weekend is er niemand anders om voor haar te zorgen dan haar stiefdo... »
 
 
 
 
 

Hotel Hartzeer
Hotel Hartzeer
<p>Wijze woorden, troost en goudeerlijke, hilarische ontboezemingen voor iedereen die weet wat voor
een slagveld de liefde kan zijn.

Bestsellerauteurs Susan... »
 
 
 
 
 

Een normaal leven
Een normaal leven
Melissa van der Sluis leeft met haar dochter Anandi in een cult, tot het moment dat ze door een verschrikkelijke gebeurtenis van elkaar gescheiden worden. Me... »
 
 
 
 
 

Hemelen
Hemelen
Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten, en geniet op zesenzeventigjarige leeft ijd nog volop van eenhedonistische leve... »
 
 
 
 
 

Hemelen
Hemelen
Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mensen achtergelaten en geniet op zesenzeventigjarige leeftijd nog volop van een hedonistische leven... »