Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Gulzig
Gulzig
Gulzig bevat alle recente spannende verhalen die niet eerder in boekvorm gepubliceerd zijn van Marion Pauw, een van Nederlands beste thrillerauteurs.In 'Gulz... »
 
 
 
 
 

Drift
Drift
Het leven van Jill lijkt een droom. Ze woont samen met haar vriend Simon op het prachtige eiland Aruba. Toch is Joll niet gelukkig. Simon is altijd aan het w... »
 
 
 
 
 

Hemelen
Hemelen
Hemelen is de nieuwe literaire thriller van Marion Pauw en verschijnt direct in dwarsligger®. Ron Casper heeft in zijn leven een spoor van ongelukkige mense... »
 
 
 
 
 

We moeten je iets vertellen
We moeten je iets vertellen
Marion Pauw, auteur van de Maand van het Spannende Boek 2015, is bekend van haar thrillers Drift, Daglicht, Zondaarskind, Jetset en Hemelen, en haar roman De... »
 
 
 
 
 

Villa Serena
Villa Serena
Fyllis en Andrew zijn het perfecte stel en dolgelukkig met elkaar. Maar dan, tijdens hun huwelijksreis in de Dominicaanse Republiek, gebeurt er iets gruwelij... »
 
 
 
 
 

Jetset
Jetset
Om zijn honderdste miljoen te vieren nodigt de succesvolle zakenman Alexander Zilver zijn beste vrienden, zijn dochter en zijn nieuwe vriendin uit om een wee... »