Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Verdrongen verleden
Verdrongen verleden
 »
 
 
 
 
 

Evenbeeld
Evenbeeld
1628 Een jonge, zwangere vrouw wil in Nederlands-Indië een nieuw leven beginnen. Tijdens een zware storm bevalt ze van haar zoon. Niet veel later strandt he... »
 
 
 
 
 

Verdrongen verleden
Verdrongen verleden
Op een dag ontvangt Iris een dreigbrief. `Nog dertien dagen,' staat er. De brief bevat bovendien een verwijzing naar een geheim dat niemand kent. Niet lang d... »
 
 
 
 
 

De verleidsters
De verleidsters
2015.Er zijn twee brieven van Michelangelo verdwenen uit het Geheime Vaticaanse Archief. Korte tijd later wordt de beheerder van het Geheime Archief op gruwe... »
 
 
 
 
 

Dans om de troon
Dans om de troon
Een onverwachte ontmoeting heeft ingrijpende gevolgen.Kan Isa haar eigen toekomst nog bepalen?Normandië 1064Isa heeft haar ouders nooit gekend. Ze is opgevo... »
 
 
 
 
 

(ff) Out!
(ff) Out!
Drie jongens <br/>Drie meisjes <br/>Een feest<br/>Een ruzie<br/>Eén auto…<br/><br/>Zaterdagmiddag, ca. 15.00 uur<br/>Roxanne en Lianne shoppen in de stad e... »
 
 
 
 
 

De schaduwkoningin
De schaduwkoningin
Het gerucht gaat dat in de stallen van het paleis van Winchester een baby te vondeling is gelegd. Isa weet wie de ouders van het meisje zijn en moet dit leve... »
 
 
 
 
 

Machteloos
Machteloos
 »
 
 
 
 
 

Een middag aan zee
Een middag aan zee
Een even mysterieus als schokkend bericht rakelt het verleden op...Veertien jaar geleden verdween Magda's dochtertje op een overvol strand. Haar verdwijning ... »
 
 
 
 
 

Zondeval
Zondeval
Emilie heeft de verloren gewaande brieven van Michelangelo in haar bezit. Maar er zijn meer mensen die deze brieven - vanwege hun explosieve inhoud - in hand... »