Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Een T-rex voor Tibbe
Een T-rex voor Tibbe
De oom van Tibbe heeft een heel bijzondere baan: hij is dinobottenzoeker. Op een dag stuurt hij Tibbe een écht dino-ei. Als het ei uitkomt, is Tibbe dolblij... »
 
 
 
 
 

Allemaal vriendjes
Allemaal vriendjes
<p>Kinderboekenweektopper!

Ben je al een tijdje
naar een leuke vriend op zoek
ga dan naar de boekenkast
en zoek een prachtig boek
want als je je alleen voel... »
 
 
 
 
 

Het grote koning Bobbelboek
Het grote koning Bobbelboek
Drie koning Bobbelboeken in een lekker dikke verzamelbundel!Een boek vol verhalen over een buitengewoon komisch en gezellig duo: het koninklijke echtpaar Bob... »
 
 
 
 
 

De keutelkampioen
De keutelkampioen
<p>Welk dier laat de meeste keuteltjes? En waarom zitten de vogeltjes toch in de bek van de krokodil, zonder opgegeten te worden? Vrolijke versjes over bijzo... »
 
 
 
 
 

Het dikke vogelboek
Het dikke vogelboek
Een grappig en leerzaam boek met daarin heel veel versjes en weetjes over vogels die je in Nederland en België kunt vinden. Zowel kinderen als volwassenen z... »
 
 
 
 
 

Liedjes en versjes voor de kleintjes
Liedjes en versjes voor de kleintjes
Een lekker groot boek voor kleine mensen. Vol lieve, leuke en leerzame versjes en liedjes. Over Liselotje, beertje Boemboem, Daan en Doortje, de mini-muisjes... »
 
 
 
 
 

Het woordenwinkeltje
Het woordenwinkeltje
<p>In de leukste winkelstraat van Nederland bevinden zich een heleboel winkeltjes, voor alles wat je kan bedenken. Maar Lisa vindt dat er nog iets mist. Ze w... »
 
 
 
 
 

Hoera, ik krijg een potje!
Hoera, ik krijg een potje!
Op een dag krijgen alle kindjes uit het peuterklasje van juf Jetje een prachtig ingepakt cadeautje. En wat zit daarin? Een potje! Iedereen mag meteen probere... »