Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Komt een vrouw bij de hacker
Komt een vrouw bij de hacker
'Het begon met een rekeningafschrift dat uit mijn brievenbus is gehengeld. Toen is er een bankpasje aangevraagd en daarna is mijn rekening geplunderd. Hoe ka... »
 
 
 
 
 

Strafkind
Strafkind
In de katholieke opvanghuizen van de Zusters van de Goede Herder werden tientallen jaren lang duizenden meisjes afgebeuld. Dag in, dag uit verrichtten ze dwa... »
 
 
 
 
 

Communisme, Sex en Leugens
Communisme, Sex en Leugens
Communisme, sex en leugens biedt een scherpe en humoristische observatie van het leven in een communistisch land. Het is het verhaal van een jonge vrouw, die... »
 
 
 
 
 

Chatbotboy
Chatbotboy
Christan vindt Raina heel erg leuk, maar durft dat niet tegen haar te zeggen. Als zijn beste vriend Dylan vertelt dat hij al zijn huiswerk door ChatGPT laat ... »
 
 
 
 
 

Het duivelskind
Het duivelskind
In Het Duivelskind vertelt bestsellerauteur Maria Genova het waargebeurde levensverhaal van Angel van der Vecht. Angel groeit op in een benauwend milieu. Stu... »
 
 
 
 
 

Gedwongen liefde
Gedwongen liefde
Gedwongen liefde - Maria GenovaEen waargebeurd verhaal over loverboys en vrouwenhandel. Loverboys zoeken niet langer naar onzekere meisjes op het schoolplein... »
 
 
 
 
 

Hoe schrijf je een bestseller?
Hoe schrijf je een bestseller?
Schrijfster Maria Genova heeft verschillende bestsellers op haar naam staan, onder andere Het Duivelskind (11e druk) en Komt een vrouw bij de h@cker (12e dru... »
 
 
 
 
 

Hoe een broodrooster je kan hacken
Hoe een broodrooster je kan hacken
Maria Genova (1973) schreef Komt een vrouw bij de h@cker. Onlangs verscheen de 20ste (!) druk. Ze groeide in korte tijd uit tot een van de meest gevraagde sp... »
 
 
 
 
 

Sexy selfies
Sexy selfies
'Als je niet met mij naar bed gaat, zet ik je naaktfoto op alle pornosites...' Wat doe je dan? <br/><br/>Voor jongeren is experimenten met hun seksualiteit i... »
 
 
 
 
 

Snel geleerd, slim online
Snel geleerd, slim online
Meer dan twee miljoen Nederlanders worden jaarlijks slachtoffer van digitale criminaliteit. Vaak raken ze enorme bedragen kwijt, soms al hun spaargeld...Iren... »