Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Slapeloze nacht
Slapeloze nacht
Het is nacht. Terwijl een wildvreemde man in haar bed ligt te slapen, is een vrouw naar beneden gegaan om een tulband te bakken. Zo doet ze dat in de doorwaa... »
 
 
 
 
 

Herzog von Ägypten
Herzog von Ägypten
Herzog von Ägypten »
 
 
 
 
 

365 dagen Belgie
365 dagen Belgie
365 dagen Belgi evat de mooiste, bekendste en verrassendste plekken van Belgi Een Vlaamse, Waalse en Britse auteur gidsen je, ieder in hun eigen taal, door d... »
 
 
 
 
 

Hij bestaat
Hij bestaat
Peter, een jonge bioloog, weet het zeker. In de Likoualamoerassen, diep in het hart van Afrika, leeft nog steeds de kolossale sauropode. Beter bekend als <i>... »
 
 
 
 
 

Als een hond zijn blinde baas
Als een hond zijn blinde baas
'Er heeft ten tijde van de zwaarste ogenblikken van het beleg van Sarajewo een foto in de krant gestaan waar ik heel lang naar heb gekeken. Een cellist zit t... »
 
 
 
 
 

The Storm
The Storm
On the night of January 31, 1953, a mountain of water, literally piled... »
 
 
 
 
 

De Kegelwerper
De Kegelwerper
Hoe moet je reageren wanneer je iemand tegenover je vindt die een onpeilbare antipathie lijkt uit te stralen? En dat terwijl je zelf juist sympathie voor hem... »
 
 
 
 
 

Volle melk
Volle melk
Nadat ze met grote droefenis de verdwijning van de laatste dinosaurussen hebben gadegeslagen zijn de zoogdieren bijeengekomen om te bepalen wie van hen voort... »
 
 
 
 
 

Kreutzersonate. Großdruck
Kreutzersonate. Großdruck
Kreutzersonate. Großdruck »