Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Escape Game
Escape Game
Trigo kan niet wachten tot de nieuwe escape room in zijn stad opengaat. Daarom daagt hij zijn vrienden uit: inbreken in de escape room om deze alvast te test... »
 
 
 
 
 

Het geheim van de nachtschool
Het geheim van de nachtschool
Madelief en Jonas zijn op vakantie in Oostenrijk. Als ze stiekem de berg opgaan, gaat de kabelbaan kapot. Ze kunnen niet meer naar beneden!Moeten ze de nacht... »
 
 
 
 
 

Schim in het bos
Schim in het bos
Tessel gaat in de vakantie liever naar de boerderij waar Marjan met haar hond Kairo woont, dan op wintersport. Totdat er 's avonds ineens een grote jongen vo... »
 
 
 
 
 

Sproetenliefde
Sproetenliefde
Ik ben verliefd op mijn leraar. Wat moet ik nou?

Amber is hopeloos verliefd als ze deze kreet op een wc-muur op school schrijft.
Tot haar grote verbazing r... »
 
 
 
 
 

Doolhof Game
Doolhof Game
Dit spannende spel blijkt levensgevaarlijk... durf jij het aan? Maren Stoffels staat garant voor leesplezier! Perfecte thriller voor 10+. »
 
 
 
 
 

Ik zie je tussen de wolken
Ik zie je tussen de wolken
Misschien zul je mij niet helemaal begrijpen.
Waarom ik mezelf pijn doe bijvoorbeeld.
Of waarom ik zo raar doe tegen dat meisje uit het ziekenhuis.
Waarom ik... »
 
 
 
 
 

Wisselaar Display
Wisselaar Display
 »
 
 
 
 
 

Verliefd op de verkeerde
Verliefd op de verkeerde
Als er tijdens het schoolkamp spullen worden gestolen, wijzen alle vingers Evi’s kant op. Ze moet haar onschuld bewijzen! Gelukkig krijgt ze hulp van Kai, ... »
 
 
 
 
 

Laser Game
Laser Game
Silvijn en Noor hebben knallende ruzie met twee klasgenoten. Ze besluiten het uit te vechten in de lasergame arena van Silvijns ouders. In de nacht. Als er n... »
 
 
 
 
 

Verliefd op alle 3
Verliefd op alle 3
Wie praat er nou tegen een poster? Merel doet het. Want ze lééft met de drie bandleden van <i>No Time Left<i>. Elke avond vertelt ze hoe haar dag was en ho... »