Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Vlucht naar Kos
Vlucht naar Kos
Steeds opnieuw komt Lianne haar ex tegen in het kleine dorp waar ze woont. Ze besluit dat het tijd wordt voor een verandering van omgeving en solliciteert op... »
 
 
 
 
 

Ik volg je
Ik volg je
Stel je voor: je woont samen met je vijfjarige dochter in een klein dorp waar niemand je accepteert. Je bent eenzaam, dus als een aardige collega je thuis ui... »
 
 
 
 
 

Vals Alarm
Vals Alarm
Een scheiding komt in de beste families voor.<br/>Maar wat doe je als je kind slachtoffer wordt<br/>van de wraakgevoelens van je ex?<br/><br/><br/>Janna prob... »
 
 
 
 
 

Verleiding
Verleiding
VERLEIDINGDubbele SpanningIn navolging van de hype rondom de trilogie Vijftig Tinten Grijs, schrijven de Ladies of crime & hun partners een spannend kort ver... »
 
 
 
 
 

Het Moezelmeisje
Het Moezelmeisje
In de Moezel wordt het levenloze lichaam van een jonge vrouw gevonden. Emma wil haar geluk beproeven in het Duitse stadje Cochem. Ze heeft bedacht dat ze op ... »
 
 
 
 
 

Blind date
Blind date
Moon is single en zoekt haar geluk in het datingcircuit. Ze houdt een blog bij met alles wat ze meemaakt. Haar blog groeit uit tot een gigantisch populaire p... »