Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
One Perfect Ingredient, Three Ways To Cook It Marcus Wareing shows you how to t ransform a beef joint into barbecued Rib Eye with Port Wine Shallots or turn a humble banana into a baked pudding, luxuriou... »
Handboek snijtechnieken Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien h... »
Handboek snijtechnieken Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zien h... »
Handboek snijtechnieken <p>Hoe ontbeen je een lamsbout? Hoe wordt een vis gefileerd? Wat is de beste manier om een ui te snijden? 'Handboek snijtechnieken' laat u stap-voor-stap zie... »
The Cook's Book Step-by-step Techniques and Recipes for Success Every Time from the World's Top Chefs, Including Marcus Wareing, Shaun Hill, Ken Hom and Charlie Trotter. An ... »