Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Argentinië
Argentinië
<p>Hoezeer de Argentijnen ook blijven worstelen met hun recente verleden en de economie, het blijven échte latino's. Bij tijd en wijle melancholisch en emot... »
 
 
 
 
 

Jamaica
Jamaica
 »
 
 
 
 
 

Colombia
Colombia
Strategisch gelegen als poort tot Zuid-Amerika, met kusten aan twee oceanen, is Colombia als reisbestemming een nieuwe, positieve verrassing. Het landschap v... »
 
 
 
 
 

Spione
Spione
Spione »
 
 
 
 
 

Brazilie
Brazilie
<p>Brazilië</p><p></p><p>Een land waar de ontwikkelingen zo snel gaan, verdient een geheel gewijzigde herdruk. Met veel prachtige nieuwe foto s, nieuwe bezi... »
 
 
 
 
 

Cuba
Cuba
Dit e-book is een text-only versie van de reguliere reisgids. De gids is wel voorzien van kaarten maar bevat geen foto's.

Met zijn rijke historie, bloeiende... »
 
 
 
 
 

Brazilië
Brazilië
In deze reisgids wordt het enorme Brazilië uitgebreid beschreven. Je ontdekt de mooiste plekjes en zo leer je aan de hand van historische, culturele en pra... »
 
 
 
 
 

Terug naar de fabriek
Terug naar de fabriek
Ontdek het nieuwe leven van industriemonumenten<br/><br/>Oude fabrieken en scheepswerven spreken tot de verbeelding. In monumentale hallen werden ooit legend... »
 
 
 
 
 

Sportduikersgids Nederlandse Antillen / Aruba
Sportduikersgids Nederlandse Antillen / Aruba
Dominicus Adventure is de eerste gespecialiseerde reisgidsenserie in het Nederlandse taalgebied over buitensportactiviteiten de reeks informeert avontuurlijk... »