Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De steen van Nowan
De steen van Nowan
Nowan en Frie Bosmuis zijn de beste maatjes. De twee amuseren zich kostelijk en kijken met spanning uit naar het jaarlijkse Zonnefeest. Nowan plukt echter ee... »
 
 
 
 
 

Soezie boebie
Soezie boebie
 »
 
 
 
 
 

De paarse pimpelmoes
De paarse pimpelmoes
De vuilnisbelt aan de rand van het Biezebos rukt steeds verder op. De familie Braammuis moest al verhuizen en ook het Boeboekhol wordt bedreigd!<br/>Tot over... »
 
 
 
 
 

Yoro
Yoro
Koyoro groeit op in een klein dorpje in het binnenland van Ghana. Hij gaat er naar school en hoedt er geiten. Zijn vader wordt echter steeds zieker en kan ni... »
 
 
 
 
 

Het dikke Boeboekssprookjesboek
Het dikke Boeboekssprookjesboek
<P>In het begin was er Niets.</P><P>Toen kwam het Woord.</P><P>En het Woord werd Sprookje.</P><P>Ook in de wereld van de Boeboeks vertellen ze sprookjes, al ... »
 
 
 
 
 

De draden van Marbellus
De draden van Marbellus
Het verhaal van Marbellus,is het verhaal van een jongetje dat uit een boom vielen veranderde in een houten pop. Een beetje zoals Pinokkio,maar dan omgekeerd. »
 
 
 
 
 

Boeboeks
Boeboeks
MARC DE BEL BOEBOEKS
PIEPEL en SOEZA zijn h , h vreemde wezentjes. Ze lijken uiterlijk wel een beetje op menselijke beestjes of beestige mensjes, maar ze zi... »
 
 
 
 
 

Blinker en het BagBag-juweel
Blinker en het BagBag-juweel
In Het BagBag-juweel zijn Blinker en Nelle een jaartje ouder. Blinker werkt met Mats en Jonas aan een raket, raakt bevriend met pastoor Boeck, die nogal een ... »