Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Nomade van de Weg
De Nomade van de Weg
 »
 
 
 
 
 

De zaak nul
De zaak nul
Amsterdam 2047. Vrijwel al het werk wordt gedaan door computers en robots. Het merendeel van de wereldbevolking is werkloos. Maar er is ook nog steeds misdaa... »
 
 
 
 
 

Vals Gif
Vals Gif
Dinsdag 16 februari 2044. In een fris Amsterdam wordt in een plantsoen giftig afval gevonden met negen doden als gevolg, waaronder zes kinderen. Het stadsbes... »
 
 
 
 
 

Droommoord
Droommoord
Deel 4 over senior rechercheur Buiten Categorie Aziz Dijkstra, bijnaam de Puzzelman, van de Amsterdam politie.AustraliĆ«, 2040. Aziz Dijkstra, 30 jaar, bezoe... »
 
 
 
 
 

De polderhack
De polderhack
SAIL 2055. Aziz is nu al weer 8 jaar commissaris van de afdeling Speciale Zaken waar ook Evangelina werkt. Hun kinderen, de tweeling Atse en Aphrodite, zijn ... »
 
 
 
 
 

Voodoo in de Bijlmer
Voodoo in de Bijlmer
19 januari 2039. Het is winter in Amsterdam en bitter koud. Op zijn vrije dag wordt Aziz Dijkstra, medior rechercheur bij de Amsterdamse politie, naar de Bij... »
 
 
 
 
 

De Zwarte Vogel
De Zwarte Vogel
Amsterdam, woensdag 18 april 2063. Atse en Aphrodite, de twee kinderen van Aziz en Evangelina, zijn nu pubers van 14 jaar. Aziz wordt neergeschoten bij een a... »
 
 
 
 
 

Drieslag
Drieslag
Het is maart 2052 en Aziz is al weer een paar jaar commissaris van de afdeling Speciale Zaken van de Amsterdamse politie. Er worden twee succesvolle maar ook... »
 
 
 
 
 

Baby, I can drive your car
Baby, I can drive your car
Juni 2049. Een groot auto-ongeluk op de ringweg rond Amsterdam, iets wat met zelfrijdende auto's niet kan. Hoe kan dit dan? Aziz, nu commissaris Speciale Zak... »