Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »
Van aardappel tot fazant Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant."Ik ... »
50 x origineel wokken Met dit boek leer je woken en koken zoals een echte Chinese chef. Uw leermeester is Peh-Fo Pak, de chef-kok van de Wok Dynasty-restaurants. Hij toont je ... »
Clos St. Denis gastronomie en gastvrijheid in een familie met smaak »
Sergio Thuis Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van... »
De oude Belgen in de keuken De wonderbaarlijke geschiedenis van onze lekkerste gerechten en waar je ze best kan vinden en proeven:<br/> Wie maakte de eerse filet américain? <br/> W... »
De groentekok ?Groenten zijn hot! Zowel in de huiselijke keuken als in restaurants groeit de portie groenten op het bord. Dat danken we in grote mate aan de niet-aflatende... »
Pimp your f**king kotfood Sergio Herman is bezig aan een boek vol eenvoudige maar straffe recepten voor studenten. Via Studio Brussel werden studenten opgeroepen hun ultieme maaltijd ... »