Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Sergio Op Reis
Sergio Op Reis
Sergio Op reis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok... »
 
 
 
 
 

Vis in de pan
Vis in de pan
Welke wijn schenk je bij een visterrine of bij een eerder vette vis zoals zalm? Serveren we dezelfde wijn bij een gebakken tong en een gebakken forel? Past e... »
 
 
 
 
 

Van aardappel tot fazant
Van aardappel tot fazant
Deel 1: van aardappel tot fazantaardappel, aardbei, ananas, ansjovis, appel, asperge, bloedappelsien, chilipeper, courgette, doperwt, duif, ei en fazant."Ik ... »
 
 
 
 
 

Bar & food
Bar & food
Al tien jaar scoort de Antwerpse Brasserie Appelmans met haar 'gevaarlijke' absint, verrassende cocktailkaart, haar mix van klassieke en hedendaagse brasseri... »
 
 
 
 
 

Desserts & wijn
Desserts & wijn
Zoete desserts kun je perfect combineren met wijn, mits je een aantal regels in acht neemt. Na de succesboeken Groenten & wijn, Kaas & wijn, Vis & wijn en Vl... »
 
 
 
 
 

Maandag Hofdag
Maandag Hofdag
 »
 
 
 
 
 

Clos St. Denis
Clos St. Denis
gastronomie en gastvrijheid in een familie met smaak »
 
 
 
 
 

De groentekok
De groentekok
?Groenten zijn hot! Zowel in de huiselijke keuken als in restaurants groeit de portie groenten op het bord. Dat danken we in grote mate aan de niet-aflatende... »
 
 
 
 
 

Sergio Thuis
Sergio Thuis
Sergio Thuis is een verzameling recepten van Sergio Herman, chefkok van... »
 
 
 
 
 

Heet
Heet
Het gedurfde culinaire bookazine Kook Ze! is aan zijn zesde editie toe. Kook Ze! Heet is niet enkel een nummer met pikante spijzen, maar goochelt ook met hog... »