Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Ratten
Ratten
 »
 
 
 
 
 

Verhalen
Verhalen
Voor dit luisterboek heeft Maarten ’t Hart een aantal verhalen geselecteerd uit zijn bundels <i>De huismeester</i> en <i>Alle verhalen</i>. Deze selectie g... »
 
 
 
 
 

De moeder van Ikabod
De moeder van Ikabod
De wereld van 't Hart in achttien verhalen

In het Duitse blad <i>Der Spiegel</i> werd Maarten 't Hart getypeerd als een 'wunderbar altmodischer Erzähler'. ... »
 
 
 
 
 

De vroege verhalen
De vroege verhalen
Maarten 't Hart is ongetwijfeld een van de meest beminde en meest gelezen verhalenschrijvers van de hedendaagse Nederlandse literatuur. Vanaf het begin van z... »
 
 
 
 
 

Het psalmenoproer
Het psalmenoproer
 »
 
 
 
 
 

Het psalmenoproer
Het psalmenoproer
Maarten t Hart brengt in Het psalmenoproer, zijn eerste historische roman, een fascinerende en merendeels vergeten periode uit de vaderlandse geschiedenis t... »
 
 
 
 
 

De aardbeving
De aardbeving
Maarten t Hart is ongetwijfeld een van de meest beminde en meest gelezen verhalenschrijvers van de hedendaagse Nederlandse literatuur. Vanaf het begin van zi... »
 
 
 
 
 

De ziekte van Meniere
De ziekte van Meniere
Maarten t Hart is ongetwijfeld een van de meest beminde en meest gelezen verhalenschrijvers van de hedendaagse Nederlandse literatuur. Vanaf het begin van z... »
 
 
 
 
 

De gevaren van joggen
De gevaren van joggen
Sinds september 1995 schrijft Maarten 't Hart elke week een column voor de bladen van de Geassocieerde Pers Diensten. Het zijn korte verhaaltjes van zo n vij... »
 
 
 
 
 

Maartens moestuin abc
Maartens moestuin abc
In Maartens moestuin neemt schrijver en gedragsbioloog Maarten 't Hart de kijker mee naar de serene wereld van zijn moestuin. Al meer dan dertig jaar kweekt ... »