Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Heldere maan
Heldere maan
Jian, geboren en getogen in Beijing, is pas afgestudeerd politicoloog. Mingyue groeit op in een boeddhistisch klooster, omringd door tweeënzeventig monniken... »
 
 
 
 
 

Het lelietheater
Het lelietheater
Het lelietheater, Lulu Wangs indrukwekkende debuutroman over de jeugd van een meisje tijdens Mao’s Culturele Revolutie, heeft diepe indruk gemaakt op een gr... »
 
 
 
 
 

Regenland, wo ai ni
Regenland, wo ai ni
123 bladzijden. 18 illustraties.In 1986 kwam Qiangwei op vijfentwintigjarige leeftijd van China naar Nederland. Hier ging ze Chinees doceren aan een Maastric... »
 
 
 
 
 

Zomervolliefde
Zomervolliefde
Een oogstrelende gedichtenbundel, 46 bladzijden. Per gedicht een prachtige illustratie.

Met gevatte en prikkelende zinnen leidt Lulu u naar het hartstochte... »
 
 
 
 
 

Chineeslekker, E-book
Chineeslekker, E-book
Een smaakvol verhaal over de eeuwenoude wijsheid verscholen achter de Chinese keuken. En over de lachende maar naarstig innoverende Chinese koks in Nederland... »
 
 
 
 
 

Adam en Eva in China
Adam en Eva in China
156 bladzijden, een humoristische en filosofische kijk op Nederland en China. Adam en Eva in China vergelijkt Nederland/België met China vanuit een unieke i... »
 
 
 
 
 

Het Rode Feest
Het Rode Feest
Hoewel dit boek (200 bladzijden) een vervolg is op Het Witte Feest, het is zelfstandig te lezen.Nadat zijn vader aan een overdosis is gestorven vertrekt de v... »
 
 
 
 
 

Wilde rozen
Wilde rozen
Het ontroerende verhaal (614 bladzijden) van een opgroeiend meisje op zoek naar de waarheid – en zichzelf. Na Het lelietheater Lulu Wangs meest persoonlijk... »