Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Het tedere kind
Het tedere kind
Een aangrijpende en moedige roman (398 bladzijden), die subtiel switcht van episode naar episode en van droom naar realiteit, geschreven door een auteur die ... »
 
 
 
 
 

Lentelokroep
Lentelokroep
Op een oorspronkelijke wijze bezingt Lulu de vier seizoenen van de liefde. Talloze tinten van deze ultieme emotie passeren de revue. Een ode aan de overtocht... »
 
 
 
 
 

Levenlangverliefd
Levenlangverliefd
Levenlangverliefd – kunst en poëzie, tweetalig (NL,CH) Per gedicht een kunstwerk ter illustratie, full-color, fraai vormgegeven, ideaal cadeauboek, 148 bl... »
 
 
 
 
 

Nederland, wo ai ni
Nederland, wo ai ni
123 pagina's. 18 full-color illustraties. In 1986 kwam Qiangwei op vijfentwintigjarige leeftijd van China naar Nederland. Hier ging ze Chinees doceren aan ee... »
 
 
 
 
 

Lentelokroep
Lentelokroep
Met de poëziebundel Lentelokroep komt Lulu Wang het bloeiende voorjaar tegemoet. Het boek combineert het genot van lezen, luisteren en kijken middels 98 ged... »
 
 
 
 
 

Zomervolliefde
Zomervolliefde
Een oogstrelende gedichtenbundel, 46 bladzijden. Per gedicht een prachtige illustratie.

Met gevatte en prikkelende zinnen leidt Lulu u naar het hartstochte... »
 
 
 
 
 

Chineeslekker, E-book
Chineeslekker, E-book
Een smaakvol verhaal over de eeuwenoude wijsheid verscholen achter de Chinese keuken. En over de lachende maar naarstig innoverende Chinese koks in Nederland... »