Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Bram en het droomengeltje
Bram en het droomengeltje
<p>In <em>Bram en het droomengeltje</em> van bestsellerauteur Lucinda Riley, bekend van de hitserie <em>De zeven zussen</em>, en haar zoon Harry Whittaker is... »
 
 
 
 
 

De lavendeltuin
De lavendeltuin
Na de dood van haar moeder erft Emilie de la Martinières het familiekasteel aan de zonnige Côte d’Azur. Maar aan het huis kleven ook hoge schulden en ono... »
 
 
 
 
 

Parel
Parel
<p><em>Parel</em>, het vierde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, gaat over CeCe, die altijd het gevoel heeft gehad dat ze nergens echt... »
 
 
 
 
 

De orchideeëntuin
De orchideeëntuin
<p>In de roman <em>De orchideeëntuin</em> van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie <em>De zeven zussen</em>, bracht Julia Forrester als ... »
 
 
 
 
 

Rosa en het vriendschapsengeltje
Rosa en het vriendschapsengeltje
Rosa gaat net naar de peuterspeelzaal. Ze vindt het heel spannend, want zal ze daar wel vriendjesen vriendinnetjes vinden? Een ontroerend en bemoedigend verh... »
 
 
 
 
 

Zon
Zon
<p>In <em>Zon</em>, het zesde deel in de <em>Zeven zussen</em>-serie van Lucinda Riley, heeft Electra het allemaal voor elkaar: ze is bloedmooi, schatrijk en... »
 
 
 
 
 

Zeven zussen reeks
Zeven zussen reeks
 »
 
 
 
 
 

De zilverboom
De zilverboom
<p>In de roman <em>De zilverboom</em> van Lucinda Riley, bekend van de wereldwijde bestsellerserie <em>De zeven zussen</em>, keert Greta na dertig jaar terug... »
 
 
 
 
 

De zeven zussen
De zeven zussen
 »