Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Copycat
Copycat
 »
 
 
 
 
 

Mannen en vrouwen
Mannen en vrouwen
 »
 
 
 
 
 

Verdorven
Verdorven
Na een personeelsfeestje belandt Sigrid ongepland in een rendez-voushotel met haar baas, Nick. Het wordt een gênante avond die ze zo snel mogelijk wil verge... »
 
 
 
 
 

Vlees
Vlees
een man, niet door het leven verwend, heeft nog één grote wens: eenkroostrijk gezin stichten. Hij gaat op zoek naar en vindt kandidaatmoeders,vruchtbaar vl... »
 
 
 
 
 

Todeswahn
Todeswahn
 »
 
 
 
 
 

Macht
Macht
Misdaadauteur Luc Deflo blijft de bestsellers maar opstapelen. En telkens weer weet hij te verrassen, deze keer met een rusteloze thriller over een rising st... »
 
 
 
 
 

Phobia
Phobia
Het meisje lag op haar rug. De benen onder haar plooirokje in een onnatuurlijke kromming, alsof ze niet van haar waren, alsof ze wilden wegrennen. Ze was hal... »
 
 
 
 
 

Aan jou de keuze
Aan jou de keuze
Een luxepaardje zint op wraak wanneer ze door haar minnaar wordt gedumpt voor een jonger exemplaar. Een sociaal geval komt aan zijn trekken door bij te kluss... »
 
 
 
 
 

Carpe Diem
Carpe Diem
Een welgesteld gezin wordt in het afgelegen landgoed Carpe Diem op beestachtige wijze vermoord. De moorden komen pas dagen later aan het licht en ondertussen... »