Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Omnibus Roos en Luuk
Omnibus Roos en Luuk
 »
 
 
 
 
 

BRAND MEESTER!
BRAND MEESTER!
Murat en Lune gaan naar de brandweer.Er is een open dag.Murat trekt stiekemeen pak aan.Er komt een melding binnen.Brand!Murat gaat mee in de wagen.Hij redt e... »
 
 
 
 
 

Zwem naar A
Zwem naar A
Zwem naar AElke dag plonst opa Ulrik in een vennetje in het bos waar Marlijn haar hond uitlaat. Wanneer ze ontdekt dat Ulrik niet kan zwemmen, komt ze op een... »
 
 
 
 
 

Hoor, wie klopt daar?
Hoor, wie klopt daar?
Wat doe je met je oren?Lees het samen met je dreumes en leer alles over horen.Geschreven in rijmvorm, met kleurrijke, herkenbare illustraties.Stimuleert de t... »
 
 
 
 
 

Plusleesboek E5
Plusleesboek E5
Plusleesboeken zijn bedoeld voor nieuwsgierige kinderen die niet van te makkelijk houden!Lees alles over de coolste onderwerpen, op je eigen niveau. »
 
 
 
 
 

De goudgravers van Aruba
De goudgravers van Aruba
Iedereen wil goud vinden en gelooft dat rijkdom gelukkig maakt. Maar is dat wel zo? Een leesboek vol avontuur over o.a. vriendschap, geschiedenis en andere l... »
 
 
 
 
 

Een hok voor Fedde
Een hok voor Fedde
Roos en Luuk – Een hok voor Fedde<br/><br/>Het regent. Roos verveelt zich. Luuk ook. Wat moeten ze doen? Luuk heeft een idee. Ze bouwen een hok. Een huis vo... »
 
 
 
 
 

Alle dagen heel druk
Alle dagen heel druk
In 'Alle dagen heel druk' maken Lisa en Sofie kennis met Lucas,die na een onrustige start helemaal zijn plekje vindt bij Fedorop manege Olivijn. Aannemer Jan... »