Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

De Jaarclub
De Jaarclub
 »
 
 
 
 
 

Blue curacao
Blue curacao
Als haar kersverse echtgenoot tijdens de huwelijksreis spoorloos verdwijnt, staat Hannah voor een raadsel. Hoe goed kent ze eigenlijk de mensen die ze altijd... »
 
 
 
 
 

Winter chalet
Winter chalet
Vier vriendinnen genieten van een skivakantie in het Oostenrijkse skioord Kirchberg. De moord op een van hen stelt iedereen voor een raadsel...Tijdens een ge... »
 
 
 
 
 

Voetbalvrouwen
Voetbalvrouwen
Voetbalvrouw Michelle gaat mee op trainingskamp naar Gran Canaria. Maar wat een gezellige week belooft te worden, eindigt in een nachtmerrie.Voetbalclub dks ... »
 
 
 
 
 

Bloedkoraal
Bloedkoraal
Als journalist Emily van Son wordt uitgenodigd voor een tiendaagse persreis naar het Griekse Samos, twijfelt ze geen moment. Er is een nieuw resort geopend, ... »
 
 
 
 
 

Ski resort
Ski resort
De wintersportvakantie van Nienke heeft alles weg van een droom. Maar de meeste dromen zijn bedrog...Nienke Draaijer (29) kan haar geluk niet op als ze een g... »
 
 
 
 
 

Ibiza Club
Ibiza Club
 »
 
 
 
 
 

Playa Blanca
Playa Blanca
Laura gaat met vrienden op vakantie naar het zonnige Lanzarote. Maar een verschrikkelijke gebeurtenis op een feest doet de gezellige trip omslaan in een biza... »
 
 
 
 
 

Ibiza Club
Ibiza Club
Rosa van Leeuwen, beter bekend als dj RedLion, heeft op haar dertigste bereikt waar anderen alleen maar van kunnen dromen. Haar muziek is meer dan succesvol,... »