Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Tussen leven en dood
Tussen leven en dood
Privédetective Mojo Sheepshanks heeft een gave waarvan ze zelf de koude rillingen krijgt: ze kan met de doden communiceren. Op de gekste momenten duiken ze ... »
 
 
 
 
 

Vergeten verleden
Vergeten verleden
Eerst is er kou. Daarna een stem. En dan dringt tot Mojo Sheepshanks door dat ze geesten kan zien. Het bewijs? Nick, haar overleden ex, ligt naast haar in be... »
 
 
 
 
 

Harlequin Jubileumspecial
Harlequin Jubileumspecial
<em>Een feestelijke, extra dikke bundel met vier superromantische verhalen van enkele van onze populairste schrijvers!</em>
 
<strong>Susan Wiggs<... »
 
 
 
 
 

De McKettricks
De McKettricks
Deze cowboys zijn ruig als het land en zo wild als een mustang, tot ze getemd worden... (1) WILDE PRAIRIEROOS - Cheyenne Bridges keert terug naar Indian Rock... »
 
 
 
 
 

Montana Creeds
Montana Creeds
Logan »
 
 
 
 
 

Eens een cowboy...
Eens een cowboy...
De Carsons van Mustang Creek De Carsons van Mustang Creek: de meest begeerde cowboys van het Wilde Westen!Deel 1Slater Carson is documentairemaker, maar in z... »
 
 
 
 
 

Dylan
Dylan
Rodeorijden? Geen punt. Voor een baby zorgen, dat vindt Dylan Creed pas een uitdaging - en een goede reden om terug te keren naar de familieranch...Wanneer D... »
 
 
 
 
 

Lily and the Major
Lily and the Major
 »
 
 
 
 
 

Verzegeld hart
Verzegeld hart
<strong>Stone Creek, Arizona. Waar het leven hard is, maar de liefde steeds weer overwint…</strong>

Tien jaar geleden deed <strong>Gideon Yarbro... »
 
 
 
 
 

Vergeten verleden
Vergeten verleden
Iemand heeft het op haar leven gemunt, maar waarom?Deel 1Eerst is er kou. Daarna een stem. En dan dringt tot Mojo Sheepshanks door dat ze geesten kan zien. H... »