Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Zoekboek Rik bij de dieren
Zoekboek Rik bij de dieren
<p>In het zoekboek <em>Rik bij de dieren staan</em> een heleboel rijk gevulde kijkplaten. De dieren van de boerderij en de dierentuin, dieren op het strand o... »
 
 
 
 
 

Speel lotto met Karel en Kaatje
Speel lotto met Karel en Kaatje
Speel lotto met Karel en Kaatje »
 
 
 
 
 

De kok
De kok
De kok maakt gezond en lekker eten klaar. Dat doet hij in een grote keuken, vaak in een restaurant. Iedere dag worden er verse groenten, vlees en vis gelever... »
 
 
 
 
 

Karel en zijn nieuwe vriendje
Karel en zijn nieuwe vriendje
Er komt een nieuwe jongen bij Karel in de klas.<br/>Karel en Mick vinden elkaar meteen leuk.<br/>Samen eten ze fruit, spelen ze met de bal<br/>en maken ze ee... »
 
 
 
 
 

Grrr!
Grrr!
Dag leeuw, je zit daar zo alleen in de struiken.<br/>Ben je altijd zo stilletjes?<br/>De diertjes in dit boekje maken geen lawaai.<br/>Kun jij ze laten brull... »
 
 
 
 
 

Kijk eens waar ik woon!
Kijk eens waar ik woon!
Wie woont er in de rode appel? En wie woont er in de bloem? De vlinder of het lieveheersbeestje? Als je net ietsje verder durft te kijken, vind je soms de gr... »
 
 
 
 
 

Bathing
Bathing
Water, Hygiene, Religion, Spa, Chocolate, Champagne (wine), Milk, Sunlight, Sun Tanning, Bathtub. »
 
 
 
 
 

Ik ga naar school
Ik ga naar school
Een leuk boekje met halve pagina’s die de indrukken van een dagje school verrassend tevoorschijn laten komen. Voor peuters vanaf 30 maanden, met de wereld ... »
 
 
 
 
 

Surprise!
Surprise!
 »