Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Handboek RFID
Handboek RFID
Dit handboek richt zich hoofdzakelijk op bedrijven die geïnteresseerd zijn in RFID en geeft hen een handleiding voor de opbouw van intelligente logistiek en... »
 
 
 
 
 

Klokgelui
Klokgelui
<p>Een vriendengroep komt jaarlijks bijeen op een zomers terras. Het zijn bonte, drukke, door elkaar lopende gesprekken die daar gevoerd worden. Wat vooral b... »
 
 
 
 
 

Drie vrouwen
Drie vrouwen
bevat: Wit is altijd schoon; De kast; De Gele Rivier is bevrozenIn Wit is altijd schoon verbeeldt Leo Pleysier de gecompliceerde gevoelens van een zoon bij h... »
 
 
 
 
 

Floor de egel
Floor de egel
 »
 
 
 
 
 

Familiealbum
Familiealbum
In vijf romans heeft Leo Pleysier een ragfijn netwerk van familieverhalen gespannen. <i>Wit is altijd schoon</i> is de lange monoloog van een moeder op haar ... »
 
 
 
 
 

Pluimstaart
Pluimstaart
 »
 
 
 
 
 

De trousse
De trousse
Zuid-India. Een oude non ligt 's nachts in het donker van haar kloostercel te woelen en haar leven te overdenken. Haar slapeloosheid heeft met de overheersen... »
 
 
 
 
 

Wit is altijd schoon
Wit is altijd schoon
In <i>Wit is altijd schoon</i> heeft Leo Pleysier voor een prachtige, originele vorm gekozen om de gecompliceerde gevoelens te verbeelden van een zoon bij he... »
 
 
 
 
 

Schilderydieven
Schilderydieven
 »