Welkom op Boeklezers.nl

Boeklezers.nl is een netwerk voor sociaal lezen. Wij helpen lezers nieuwe boeken en schrijvers ontdekken, en brengen lezers met elkaar en schrijvers in contact. Meer lezen »

Meedoen

Boeken

Stanley zet door
Stanley zet door
 »
 
 
 
 
 

Een bevrijding
Een bevrijding
Je kunt uitweiden over vergissingen, illusies, opgekropte frustraties, zelfs over botsende idealen. Je kunt ook volstaan met de notitie: het was oorlog en di... »
 
 
 
 
 

Hooiberg
Hooiberg
<i>Hooiberg</i>. Is dat inderdaad een verzameling van ‘louter onvergetelijke bijzaken’? Is het een legpuzzel? Een gemaskerd zelfportret? Of toch een roma... »
 
 
 
 
 

Rondom staal
Rondom staal
In deze verrassende roman maakt Koos van Zomeren, Arbeiderspers-veteraan, in zekere zin plaats voor twee andere auteurs: A.A. Staal en Simon Duyzer. De lezer... »
 
 
 
 
 

Die stad dat jaar
Die stad dat jaar
De stad is Nijmegen, het jaar 1972. Het is het jaar van de Europacup voor Ajax, van bedrijfssluitingen en massaontslagen, van Nixon in China en van de kerstb... »
 
 
 
 
 

Omstandigheden
Omstandigheden
Straks is het een jaar geleden dat Debbie besloot me te vergezellen naar Augsburg, waar ik de rivier van onze eerste bergwandelingen zou zien samenvloeien me... »
 
 
 
 
 

Stanley zet door (set 10 ex.)
Stanley zet door (set 10 ex.)
<br/>Per 1 juni 2013: Koos van Zomeren: Stanley zet door<br/><br/>Voor alle fans van Koos van Zomeren en zijn hond Stanley: na het populaire Literaire Juweel... »
 
 
 
 
 

Saluut aan Holland
Saluut aan Holland
Er zijn meer kleine volkeren op aarde, maar niet één ervan wordt zo door zijn eigen nietigheid gefascineerd als het onze. Onze manier van klein-zijn is ver... »
 
 
 
 
 

Alptraum
Alptraum
In <em>Alptraum</em> reconstrueert Van Zomeren behoedzaam de gebeurtenissen die leidden tot de dood van borderterriër Stanley. Bijna veertien jaar was deze ... »
 
 
 
 
 

Literaire juwelenbox
Literaire juwelenbox
 »